Gledam kartu BiH i odlučih da odem u Gračanicu kod Živinica da vidim sa direktoricom škole bekend da ove cheap nfl jerseys godine djeca iz njene škole putuju u Holandiju na godišnji odmor.

  1. januara 2015. godine Fadila i ja u ime Fondacije Hastor i Stichting Kinderhulp Bosnie – Pomoć djeci u B Hello i H i direktorica Zehrina Vrtagić sa svojim saradnicima dogovorismo se da nam pošalju spisak od 42 djece slabijeg materijalnog stanja u dobi od 8 do 12 godina. Ta djeca bi provela godišnji odmor u Holandiji od 6. do 28. juna 2015. godine. Da bi djeca mogla putovati to mora odobriti Komisija za odabir djece iz Holandije, koja će stići u Gračanicu 6 . aprila 2015. godine i obići cheap nfl jerseys svaku porodicu koju direktorica sa nastavnim kolektivom predloži.

Fondacija Hastor se obratila Ministarstvu obrazovanja, nauke, kulture i sporta Tuzlanskog wholesale nba jerseys kantona za saglasnost za implementaciju projekta u školama Tuzlanskog kantona što je ono i učinilo, tačnije ministrica gospođa Mirsada Begović, sa velikim zadovoljstvom.

  1. aprila 2015. godine u osnovnoj školi u Gračanici zamolismo direktoricu škole da nam odabere nekog Alija ko nam može pokazati gdje se nalaze porodice sa spiska koji je ona pripremila sa nastavnim osobljem. Opet vrlo kooperativna direktorica Zehrina spremna da pomogne svojim učenicima predloži nastavnika Salihović Asima, koji je sa ovih terena i najbolje od svih nastavnika, poznaje gdje koja porodica stanuje.

Za četiri dana vrlo zahtjevna Komisija u sastavu Peter, Raschel i Christine, te Fadila, Asim i ja posjetismo cheap nba jerseys 60 Pri?a porodica i odabrasmo 40 djece koja mogu putovati 6. juna u Holandiju ako pripreme putne isprave čije troškove snosi Stichting Kinderhulp Bosnie.

U četvrtak 9.4.2015 opet u kancelariji direktorice Zehrine upoznajem direktora Druge osnovne škole iz Živinica Rasima Muratovića i pedagoga Peđu Hasića sa kojima ugovaramo nastavak saradnje.

Ramo paydirekt Hastor